Budapest 1154 Gábor Áron u. 56/B

KÉRDÉSEIRE SZÍVESEN VÁLASZOLUNK

+36-70/536-32-00

Műhelyünkben lehetősége nyílik arra, hogy kihozza autójából azt a teljesítményt amire valójában képes.

 

A chiptuning hatalmsa előnye, hogy a motor megbontása és alkatrészek cseréje nélkül hoz jelentős, és érezhető javulást autója  teljesítményében.

 

Hogy milyen előnyökkel jár a chiptuning és miért érdemes mellette döntetni?

 

A különböző gyártók modellei gyárilag különböző teljesítményel kerülnek a piacra. Sok esetben ez a különbség csak és kizárólag az autó szoftverében jelenik meg semmilyen más felépítés beli, motorikus különbség nincs. Miért ne élvezné ön is a nagyobb teljesítmény előnyeit?

 

Megnövegedett teljesímény és nyomaték, ami a gyakorlatban a következőkben mutatkozik meg:

 

       Az autó rugalmasabban, jobban reagál a gázadásokra

       Városban vagy autópályán pl előzésnél sokkal dinamikusabban megindul az autó, esetenként nincs szükség visszaváltásra

       Hegymenetben sem "szenved" az autó, erőlködés nélkül bírkózik meg az emelkedőkkel

       Ha Ön trélerezik, sokszor használ utánfutót akkor is ajánljuk,  Az erőlködés ez esetben is sokkal kisebb mértékű lesz, kevésbé terheli meg az autó motorját.

       A megnövekedett teljesítmény ellenére a fogyasztás csökkeni fog, mivel a motornak  sokkal kevesebb energiájába kerül a karosszéria mozgatása.

 

Mi nem ún. tunigboxal dolgozunk.  Az autó eredeti szoftverét módosítjuk. Minden egyes darabhoz külön írjuk a programot, figyelembe véve az autó állapotát,a futott km-t, a tulajdonos igényeit.

A chiptuning a motor élettartamát egyáltalán nem befolyásolja. Csak olyan mértékben és abban a tartományban emeljük az auto paramétereit amit a gyári alkatrészek gond nélkül elviselnek hosszú távon is.

 

A chiptuning folyamata általában 4-5 órát vesz igénybe. Legtöbb esetben a programozás OBD csatlakozón keresztül megvalósítható, de újabb típusoknál előfordul, hogy ki kell szerelni a motorvezérlő egységet az autóból és ki kell nyitnunk.  Természetesen körültekintően, profi anyagokkal visszazárjuk, hogy továbbra is ellenálljon a környezet hatásainak.

 

Az autó eredeti szoftverét bármikor vissza lehet tölteni az autóra. Ez fontos lehet pl eladásnál.

 

Konkrét típus esetén kérem érdeklődjön valamelyik elérhetőségünkön.